Yollar yenileniyor, Bayrampaşa güzelleşiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bayrampaşa Belediyesi ile koordineli olarak Bayrampaşa’daki yolları bir bir yeniliyor. İlçenin merkezinde bulunan Abdi İpekçi, Numunebağ, Uluyol ve Rami Kışla caddelerinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen ve ekiplerden bilgi alan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Daha yaşanabilir, daha güzel, daha mutlu bir kent için gece-gündüz çalışıyoruz. İBB ile koordineli olarak yollarımızı baştan sona yeniliyoruz. Bu vesileyle, son 5 yıl içinde ilçemize yaptıkları katkılardan ve şu anki çalışmalardan dolayı İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yollar yenileniyor, Bayrampaşa güzelleşiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şu sıralar Bayrampaşa’da hummalı bir çalışma yürütüyor. 2008 yılından bu yana yenilenmeyen yollar bir bir yenilenerek sürücüler ve yayalar için konforlu hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında Bayrampaşa’nın merkezinde bulunan ve ulaşımda büyük rol oynayan Abdi İpekçi, Numunebağ, Uluyol ve Rami Kışla caddelerinin asfaltı baştan sona yenileniyor. Yaklaşık 4 kilometrelik bir alanı kapsayan yenileme çalışmaları için 14 bin ton asfalt kullanıldığı belirtildi.

BAŞKAN MUTLU: İBB BAŞKANIMIZ SAYIN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Ayhan Taş ile birlikte asfalt yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, “Daha yaşanabilir, daha güzel, daha mutlu bir kent için gece-gündüz çalışıyoruz. İBB ile koordineli olarak yollarımızı baştan sona yenileyerek vatandaşlarımız ve sürücüler için nitelikli ve işlevsel hale getiriyoruz. Bu vesileyle, son 5 yıl içinde ilçemize yaptıkları katkılardan ve şu anki çalışmalardan dolayı İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.