YKS ücretleri Bayrampaşa Belediyesi’nden

Eğitimci kimliğiyle tanınan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, YKS’ye girecek öğrencilerin sınav ücretlerinin Bayrampaşa Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi. Başkan Mutlu, “Destek bizden, başarı sevgili gençlerimizden. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

YKS ücretleri Bayrampaşa Belediyesi’nden

BAŞKAN MUTLU: DESTEK BİZDEN, BAŞARI SEVGİLİ GENÇLERİMİZDEN

Sosyal belediyeciliği önceleyen ve eğitimci kimliğiyle tanınan Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun talimatıyla, 2024 yılında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek lise son sınıf öğrencilerinin sınav ücretleri Bayrampaşa Belediyesi tarafından karşılandı. Uygulama kapsamında talepte bulunan Bayrampaşalı toplam 2 bin 960 öğrencinin YKS ücretleri hesaplarına yatırıldı. Başkan Mutlu, “Destek bizden, başarı sevgili gençlerimizden. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.