Yerinde Hizmet Projesi Kapsamında Başkan Hasan Mutlu İsmetpaşa Mahallesi'nde Tespitlerini Sürdürdü

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, ilçedeki eksikleri yerinde tespit ettiği “Yerinde Hizmet Seferberliği” projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kez İsmetpaşa Mahallesi’nde park ve bahçelerde eksiklikleri tespit eden Başkan Mutlu, vatandaşlarımızın taleplerini not alarak, kaydetti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Başkan Yardımcıları, ilgili müdürlükler ve İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Semih Çelebi ile birlikte denetimde bulundu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu; ”Yerinde hizmet seferberliği projesi kapsamında her hafta farklı bir mahallemizi ziyaret ederek talepleri ve şikayetleri tespit etmeye devam ediyoruz. Bu hafta İsmet Paşa Mahallesi’ndeyiz. Parklarımızı ve bahçelerimizi vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeniliyor, güzelleştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Yaşanabilir bir Bayrampaşa için çalışmalarını sürdüren Başkan Hasan Mutlu’nun "Hizmet Seferberliği" projesi kapsamında tüm mahalleleri gezeceği bildirildi.