Yerinde Hizmet Projesi Devam Ediyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa Belediyesi adına başlattığı "Hizmet seferberliği" projesi adı altında yerinde incelemelere devam ediyor.

Yerinde Hizmet Projesi Devam Ediyor

İlk durağı Altıntepsi Mahallesi olan Başkan Hasan Mutlu, başkan yardımcıları ve ilgili müdürlüklerle sokakları, parkları tek tek inceleyerek tespit etti. Halkla yaptığı görüşmelerde eksiklikleri not alarak çalışmaları başlattı. Başkan Mutlu, Altıntepsi Mahallesi’nin çalışmalarına devam edilirken bu kez Cevatpaşa Mahallesi adına çalışmalara başladı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve Başkan yardımcıları, ilgili müdürlüklerle birlikte sahaya inerek Cevatpaşa Mahallesi’nde yaptığı incelemeleri kaydetti.

Belediye Başkanımız Hasan Mutlu yaptığı açıklamada, "Çözüm üreten belediyecilik anlayışıyla yola çıkarak mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Komşularımızın sorunlarına ekiplerimizle birlikte hızlıca çözüm üretiyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Bayrampaşa için var gücümüzle çalışarak, ilçemizin ihtiyaçlarını gidermeyi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Bayrampaşa adına kollarını sıvayan Başkan Hasan Mutlu’nun "Hizmet Seferliği" projesi kapsamında tüm mahalleleri tek tek ekibiyle gezerek yerinde çözüm üreteceği belirtildi.