Yerlikaya, Şenel ve Aydıner’den şehit ailesine ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşalı şehit Esma Çevik’in ailesini ziyaret ederek, şehit ailesiyle birlikte iftar yaptılar.

Yerlikaya, Şenel ve Aydıner’den şehit ailesine ziyaret

Ziyaretine ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yapan Vali Yerlikaya, “Bu akşam iftarımızı kahraman şehidimiz Esma Çevik’in kıymetli ailesiyle birlikte yaptık. Başta şehidimizin biricik yeğeni Derin olmak üzere, kahraman Mehmetçiğimizin ailesine gösterdikleri ev sahipliği için teşekkür ederim” notunu düştü.

Başkan Atila Aydıner de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bayrampaşa’mızın evladı, şehidimiz, güzel kızımız Esma’yı rahmetle yâd ediyorum. Kıymetli ailesine ve biricik yeğeni Derin’e misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi.