Vali Gül, Kaymakam Şenel ve Başkan Aydıner’den şehit ailesine ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Bayrampaşalı şehit Özcan İlhan’ın ailesini evlerinde ziyaret ederek aileye bir kez daha taziyelerini sundular.

Vali Gül, Kaymakam Şenel ve Başkan Aydıner’den şehit ailesine ziyaret

Şehitliğin makamların en üstünü olduğunu vurgulayan Başkan Atila Aydıner, “Biz biliyor ve inanıyoruz ki şehitler ölü değil her daim diridir. Sayın Valimiz Gül ve ilçe Kaymakamımız Şenel ile birlikte ölümsüz kahramanımız Özcan İlhan’ın ailesini ziyaret ettik. Özcan İlhan evladımızın ailesine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kahraman şehidimizin ailesi önce Allah’a sonra bize emanet” dedi.

Jandarma Uzman Çavuş Özcan İlhan, geçtiğimiz mayıs ayında Şırnak’ın Bestler Dereler Bölgesi’nde şehit düşmüştü.

ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021