TÜRK İSLAM SANATLARI MERKEZİ

TÜRK İSLAM SANATLARI MERKEZİ

Türk-İslâm Medeniyeti’ne beşik olmuş bu topraklarda, bu kültürü 7 yüzyıl ayakta tutan unsurların en önemlilerinden biri olan sanat anlayışını sürdürmek ve bu sanatlarımızı gelecek nesillere taşıyabilecek bireyler yetiştirmek amacı ile hareket ediyoruz. Bu bağlamda hat, tezhip, çini, minyatür, ebru gibi geleneksel sanatlarımızın pekiştirilmesi, etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi için araştırmalar yapmak üzere Türk İslam Sanatları Merkezimizi İsmet Paşa Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde halkımızın hizmetine sunduk.

Eğitim, Proje ve Satış aşamaları ile bütünlük gösteren merkezimiz her yaş grubundan, Türkiye genelindeki tüm vatandaşlarımıza açıktır.

Merkezimizde alanında uzman deneyimli hocalardan eğitim almak isteyen vatandaşlarımız 0(212) 613 79 25 numaralı telefon üzerinden kayıt yaptırabilirler.

PROJE GALERİ