Mecli̇s Üyelerine Temmuz Ayı Meclis Gündemi Duyurusu

Mecli̇s Üyelerine Temmuz Ayı Meclis Gündemi Duyurusu

Sayın Meclis Üyelerine

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 5393 sayılı yasanın 20. maddesi gereğince 7. seçim dönemi, 4. toplantı yılında aşağıda gündemde yazılı işleri tetkik ve karara bağlamak üzere yapacağı 2022 yılı Temmuz ayı Olağan Meclis toplantısının ilk birleşimini 04 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 11.30’da 7. kat Meclis toplantı Salonunda yapacaktır.

G Ü N D E M

DAİRE MÜDÜRLÜKLERİNDEN GELEN TEKLİFLER :

1. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 29.06.2022 tarih ve E.61471 sayılı, 2-4/10 pafta, 20860 parsel satışı ile ilgili teklifi.

Belirtilen gün ve saatte 7. kat Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olan Meclis toplantısına teşriflerinizi rica ederim.

Atila AYDINER

ATİLA AYDINER