Ramazan’a özel çocuk etkinlikleri

Bayrampaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün çocuklara özel birbirinden renkli etkinlikler düzenliyor… Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler saat 20.00’de başlıyor. Etkinlik alanında çocuklara ve velilere çeşitli ikramlar da yapılıyor.

Ramazan’a özel çocuk etkinlikleri

Çocuklar, bu Ramazan’da da Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde buluşuyor… Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçiren çocuklar doyasıya eğleniyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde (Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi No:70)  saat 20.00’de başlayan etkinliklerde; İnternaktif Çocuk Yarışmaları, Hacivat – Karagöz, Bubble Show, Nasreddin Hoca, İllüzyon ve Jonglör Gösterisi, Orta Oyunu ve Şişme Oyun Parkurları yer alıyor. Ayrıca çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve su ikram ediliyor. Velilere de çeşitli ikramlar yapılıyor.