Okullarda bahar temizliği ve bakım çalışması

İlçedeki tüm parklarda kapsamlı bir bahar temizliği yapan Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de okulların yeşil alanlarında ve bahçelerinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor. İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, burada öğrencilerle birlikte ağaç dikti.

Okullarda bahar temizliği ve bakım çalışması

Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tüm ekipleriyle birlikte ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor… Baharın yaşandığı, yaz mevsimin yaklaştığı şu günlerde ilçedeki 79 parkta kapsamlı bir bahar temizliği yapan ekipler şimdi de okulların yeşil alanlarında ve bahçelerinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında; çimler biçiliyor, banklar boyanıyor, ağaçlar budanıyor, yeni ağaçlar dikiliyor, sert zeminler ve bahçe aydınlatmaları tamir ediliyor.

BAŞKAN MUTLU AĞAÇ DİKTİ

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Hasan Mutlu, burada öğrencilerle birlikte ağaç dikti. Başkan Mutlu, Bayrampaşa’nın daha yaşanabilir bir kent olması için her ayrıntıyı düşündüklerini, bir kesimi değil herkesi mutlu etmek için çok çalıştıklarını söyledi.

10 OKULDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Belediyeden talepte bulunan toplam 10 okulda çalışmalar tamamlandı.

Çalışmaların tamamlandığı okullar:

• Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi
  • İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Nuri Örs Ortaokulu
  • Tuna Anadolu Lisesi
  • Ali Ülker Ortaokulu
  • Mustafa Itri Ortaokulu
  • Oğuzhan İlkokulu
  • Yahya Kemal Ortaokulu
  • Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çalışmaların talepte bulunacak diğer okullar ile devam ettirilmesi planlanıyor.