Öğrencilere geri dönüşüm eğitimi

Daha yaşanabilir bir dünya için temizlik ve geri dönüşüm çalışmalarını titizlikle sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da okullarda öğrencilere geri dönüşüm ve çevre konulu eğitimler veriyor. Son olarak Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geri dönüşümün önemi sunum eşliğinde öğrencilere tek tek anlatıldı.

Öğrencilere geri dönüşüm eğitimi

Bayrampaşa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, okullarda öğrencilere sıfır atık, geri dönüşüm ve çevre konulu eğitimler vermeye devam ediyor… Son olarak Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde verilen eğitimde geri dönüşümün önemi, çöp olarak bilinen atıkların geri dönüşüm sayesinde tekrar kullanılabilir hale getirildiği, dönüşümün ülke ekonomisine katkısı ve atıkların nasıl toplanması gerektiği sunum eşliğinde öğrencilere tek tek anlatıldı.

Geri dönüşüm eğitimlerinin talepte bulunan ilçedeki diğer okullarda da verilmesi planlanıyor.