Musiki cemiyetinden ‘Nevruz’ konseri

Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti, Nevruz özel konserinde Türk dünyasının birbirinden güzel türkülerini sanatseverler için seslendirdi. Konserde, Cemiyetin çocuk korusu ile Vardarın Üstünde Folklor Ekibi de bir gösteri sahneledi.

Musiki cemiyetinden ‘Nevruz’ konseri

Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde, Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Mahmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ‘Nevruz’ temalı bir konser verdi. Konserde Türk dünyasının birbirinden güzel türkülerini seslendiren, Ateş Karaduman yönetimindeki, musiki cemiyeti büyük beğendi topladı. Konser kapsamında cemiyetin çocuk korusu ile Vardarın Üstünde Folklor Ekibi de bir gösteri sahneledi.

Konsere Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi Melahat Aydıner ve AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.