İmamoğlu’ndan Başkan Mutlu’ya ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu ziyaret ederek tebrik etti. Bayrampaşa’daki çalışmalar hakkında Başkan Mutlu’dan bilgi alan İmamoğlu, Mutlu ve ekibine başarılar diledi.

İmamoğlu’ndan Başkan Mutlu’ya ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Hasan Mutlu’yu ziyaret etti. Başkan Mutlu’yu tebrik eden ve başarılar dileyen İmamoğlu, Bayrampaşa’da hayata geçirecekleri projeleri değerlendirdiklerini, ortak çalışma masası oluşturduklarını ve yol haritasını belirlediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mutlu ise, “Nazik ziyaretleri ve başarı temennileri için İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu’na teşekkür ediyorum. Yaşanabilir bir Bayrampaşa için birlik olacağız ve çok çalışacağız” dedi.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin sonunda İmamoğlu ve Mutlu birbirlerine hediye takdim etti.

Ziyaret sırasında daire başkanları, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulundu.