Gaziler günü Bayrampaşa’da törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Bayrampaşa’da törenle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla devam etti. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, ilçe protokolü ve gaziler katıldı.

Gaziler günü Bayrampaşa’da törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Bayrampaşa Atatürk Parkı’nda tören düzenlendi. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, ilçe protokolü, gaziler, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sona erdi.

Gaziliğin yüce bir makam olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Vatanlarını bedenlerinden üstün tutan kahraman gazilerimize büyük bir minnet borcumuz var. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü canı gönülden kutluyor, ahirete irtihal etmiş gazilerimizi de rahmet ve dua ile anıyorum” dedi.