Cumhuriyetin 100. yılına 2023 fidan

Bayrampaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılına atfen ilçe genelinde 2023 fidan dikmeye devam ediyor… Bu kapsamda, yağmurlu havaya rağmen, Belediye Başkanı Atila Aydıner ekiplerle birlikte onlarca ıhlamur fidanını toprakla buluşturdu. Yağmur çamur demeden fidan dikmeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Aydıner, “Amacımız gelecek kuşaklara daha yaşanır, daha yeşil bir dünya bırakmak.” dedi.

Cumhuriyetin 100. yılına 2023 fidan

Bayrampaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle ilçe genelinde 2023 fidan dikiyor… Bu kapsamda, Cevatpaşa Mahallesi Turna Sokak’ta da onlarca fidan toprakla buluşturuldu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de ekiplerle birlikte çok sayıda ıhlamur fidanı dikti.

Yağmur çamur demeden fidan dikmeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Aydıner, “Yeşil kent Bayrampaşa’mızı daha da yeşil yapmak için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Amacımız gelecek kuşaklara daha yaşanır, daha yeşil bir dünya bırakmak.” dedi.

İstanbul genelinde en çok ağacın bulunduğu ilçelerin başında gelen Bayrampaşa’da yıl sonuna kadar toplam 2023 fidan dikiminin tamamlanması hedefleniyor.