Çanakkale Zaferi törenle kutlandı

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü İstanbul Bayrampaşa’da törenle kutlandı. İlçe protokolünün ve vatandaşların katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenk kondu, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Çanakkale Zaferi törenle kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Bayrampaşa’da tören düzenlendi. Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Coşkun Çelik, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Ömer Erhan Konanç, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, mahalle muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Şenel, Belediye Başkanı Aydıner ve Garnizon Komutanı Çelik tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.