Budanan Ağaçlar Evleri Isıtıyor

Sosyal belediyeciliğin öncülerinden Bayrampaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin soğuk kış günlerinde evlerini ve gönüllerini ısıtmak amacıyla onlara toplam 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu. Öte yandan, budaması yapılan yaklaşık 20 bin ağaçtan ortaya çıkan dallar da yakacak olarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

Budanan Ağaçlar Evleri Isıtıyor

500 AİLEYE KÖMÜR YARDIMI

Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 aileye toplam 200 ton çevre dostu kömür yardımında bulundu. İhtiyaç sahiplerinin soğuk kış günlerinde evlerini ve gönüllerini ısıtmak amacıyla yapılan yardımlar, belediye ekiplerince evlere kadar teslim edildi. Bayrampaşa’da kömür yardımı düzenli olarak her yıl yapılıyor.

Öte yandan, Bayrampaşa genelinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce budaması yapılan yaklaşık 20 bin ağaçtan ortaya çıkan dallar da yakacak olarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

“KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAK İÇİN VARIZ”

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz kimsesizlerin kimsesi olmak için buradayız. Düzenli olarak yaptığımız yakacak yardımları ile soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerini, evleriyle beraber de gönüllerini ısıtıyoruz” dedi.