Bayrampaşalı çocuklardan Gazzeli çocuklar için kermes

Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, Gazzeli çocuklar için ‘seyirci kalamayız’ temasıyla yiyecek kermesi düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de kermese katılarak öğrencilere destek verdi. Kermesten elde edilen gelirin tamamının Gazzeli yetim ve öksüz çocuklara bağışlanacağı belirtildi.

Bayrampaşalı çocuklardan Gazzeli çocuklar için kermes

Gazze 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail güçleri tarafından aralıksız olarak bombalanıyor… Ağır bombardımanlarda ve saldırılarda şu ana kadar on binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Yüz binlerce insan evlerinden edildi. Anne-babalar evlatsız, evlatlar anasız-babasız bırakıldı. Zulüm o denli büyüdü ki, kitlesel katliama ve büyük bir soykırıma dönüştü. Bu kanlı soykırımın en büyük kurbanları hiç şüphesiz masum insanlar, kadınlar ve çocuklar oldu.

GELİRİN TAMAMI GAZZELİ YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK

Sokaklarda oyun oynayacak yaştayken bombaların hedefi haline geline akranlarına duyarsız kalamayan Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, Gazze’de yapılan soykırıma dikkat çekmek amacıyla Filistinli çocuklar için ‘seyirci kalamayız’ temasıyla yiyecek kermesi düzenledi. Belediye Başkanı Atila Aydıner de, İsmetpaşa Mahallesi Bilgi Evi’nde düzenlenen kermese katılarak öğrencilere destek verdi. Kermesten elde edilen gelirin tamamının Gazzeli yetim ve öksüz çocuklara bağışlanacağı belirtildi.

ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021