Bayrampaşa şimdi daha temiz

Bayrampaşa Belediyesi temizlik ekibi, vatandaşlara tertemiz yaşam alanları sunmak için aralıksız çalışıyor. Cadde ve sokaklar özenle yıkanıyor, konteynerler dezenfekte ediliyor, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlara yüzlerce mini çöp kutusu yerleştiriliyor. Sigara söndürme bölümü de bulunan yeni dizayn mini çöp kutularıyla birlikte yerlere sigara izmariti atılmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Bayrampaşa şimdi daha temiz

BAŞKAN HASAN MUTLU: TEMİZLEMESİ BİZDEN, TEMİZ TUTMASI SİZDEN

Temizliğin önemine vurgu yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Biz ilçemizi temiz tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yaptığımız tasarruflarla sokak süpürme araçları alacağız. Tüm imkânlarımızı seferber ederek halkımızı pırıl pırıl yaşam alanlarına kavuşturacağız. Bayrampaşa 300 bin yurttaşımızın evidir. Evimiz olan Bayrampaşa’mızı temizlemesi bizden, temiz tutması sizden” dedi.