Bayrampaşa’nın çevreci çocukları

Bayrampaşa Belediyesi, Çevre Koruma Haftası’nda, çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında, geri dönüşümle yapılmış kıyafetlerle sahneye çıkan minik öğrenciler tüm dünyaya çevre mesajı verdi. Etkinlikte konuşan Başkan Atila Aydıner, “Çevre miras değil, sevgili çocuklarımızın bize bir emaneti. Bu emaneti en güzel biçimde korumalı ve günü geldiğinde sahiplerine teslim etmeliyiz” dedi.

Bayrampaşa’nın çevreci çocukları

Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında özel bir program düzenleyen Bayrampaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, çocukların ve yetişkinlerin çevre duyarlılığı kazanmasını sağladı. Belediye kültür salonunda gerçekleşen programda minik çocukların geri dönüşüm malzemelerinden oluşan kıyafet defilesi ve çeşitli gösterileri ilgiyle izlendi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, belediye başkan yardımcısı Yalçın Sırakaya ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Programda konuşan Başkan Aydıner, “Çevre miras değil, sevgili çocuklarımızın bize bir emaneti. Bu emaneti en güzel biçimde korumalı ve günü geldiğinde sahiplerine teslim etmeliyiz” dedi.