Bayrampaşa’dan depremzedelere yardım eli

Tarihinin en büyük deprem felaketlerinden birini yaşayan Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor… Deprem bölgesine yurdun dört bir yanından yardımlar gönderiliyor… Bayrampaşa Belediyesi de ilk etapta İSTOÇ esnafı ile birlikte Hatay ve Adıyaman’a 2 TIR insani yardım malzemesi gönderdi.

Bayrampaşa’dan depremzedelere yardım eli

BAŞKAN AYDINER: YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve yardımseverler ile birlikte TIR’ları uğurlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Ülke ve millet olarak tarifsiz bir hüzün içindeyiz. Yaraları sarmak için Bayrampaşa’da da tek yürek olduk. İlk etapta arama kurtarma ekibimizi ve 2 TIR malzemeyi deprem bölgesine gönderdik. Ortak temennimiz can kayıplarının artmaması. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Depremlerden olumsuz etkilenen kardeşlerimize yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

YARDIMLAR SEMİH ERDEN SPOR SALONU’NDA TOPLANIYOR

Bayrampaşa Belediyesi’nin AFAD ve Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın koordinesinde yürüttüğü yardım kampanyasına 7’den 70’e tüm Bayrampaşa destek olmaya devam ediyor. Duyarlı vatandaşların destekleri ile Bayrampaşa ve Mega Center esnafının katkılarıyla bugün de (7 Şubat Salı) insani yardım malzemesi dolu 5’ten fazla TIR’ın deprem bölgesine gönderilmesi hedefleniyor.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar,  pil, el feneri, uyku tulumu, battaniye, jeneratör, tüp, elektrikli ısıtıcı, tüp üstü ısıtıcı, çadır, kışlık kıyafet, çocuk montu, bot, atkı, eldiven, yün çorap, bebek maması, çocuk bezi, hijyen ve temizlik malzemeleri, powerbank, mutfak araç-gereçleri ve su ile tüm hazır gıda ürünlerini Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 50. Yıl Caddesi’nde bulunan Semih Erden Spor Salonu’na ya da mahalle muhtarlıklarına ulaştırabilecekler.

Konuyla ilgili 444 1 990 numaralı Bayrampaşa Belediyesi’nin Çağrı Merkezi de vatandaşlara destek sağlıyor.