Bayrampaşa’da ‘sineksiz yaz’ için ilaçlama

İstanbul’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte karasinekler de görülmeye başladı. Bayrampaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de karasineklere yönelik ilaçlama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Bayrampaşa’daki toplam 79 park tek tek ilaçlandı.

Bayrampaşa’da ‘sineksiz yaz’ için ilaçlama

Bayrampaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, karasineklere karşı Bayrampaşa’daki toplam 79 parkta pülverizatör ve sürme yöntemiyle ilaçlama çalışması yaptı. Çevre ve sağlık koşullarına uygun olarak yapılan çalışmaların ilkbahar ve yaz mevsimi boyunca devam edeceği belirtildi. Müdürlükten yapılan açıklamada tüm parkların ve yeşil alanların düzenli olarak ilaçlandığı ve hastalıklara karşı dezenfekte edildiği vurgulandı.