Bayrampaşa’da Balkan rüzgârı esti

Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Adapark’ta Balkanlar’a ait halk oyunları gösterileri ve Sevdalinka dinletisi gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlarla birlikte halk oyunlarına eşlik etti.

Bayrampaşa’da Balkan rüzgârı esti

Bayrampaşa Belediyesi, yaz döneminde de birbirinden renkli kültür-sanat etkinlikleri ile vatandaşları eğlendirmeye devam ediyor… Etkinlikler çerçevesinde, Türkiye Bosna Sancak Derneği işbirliğiyle, Adapark Amfi Tiyatro’da Balkanlar’a ait çeşitli halk oyunları gösterileri ve Sevdalinka dinletesi gerçekleştirildi. Vardarın Üstünde Rumeli Halk Oyunları Derneği ile KUD ‘Biseri Bjelasnice’ (Beyaz inciler) grubunun gösterilerine ve Türkiye Bosna Sancak Derneği Sevdalinka Korosu’nun dinletisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlarla birlikte halk oyunlarına eşlik etti. Dansçılara çeşitli hediyelerin verildiği etkinlik renkli görüntülerle sone erdi.