Bayrampaşa’da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bayrampaşa’daki kutlamaların ilk durağı Atatürk Anıtı oldu. 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, Bayrampaşa’nın dört bir yanı Türk bayraklarıyla donatıldı, kortej yürüyüşü yapıldı ve konser düzenlendi. Protokol üyeleri ve gençlerle birlikte tüm etkinliklere katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Sevgili gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan, gururla Ulu Önder Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa’da 19 Mayıs coşkusu

Tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da 19 Mayıs coşkusu yaşandı… 7’den 70’e tüm Bayrampaşalı’lar belediyenin düzenlediği etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutladı. Kutlamaların ilk durağı Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı oldu.  Ardından Türk bayraklarıyla süslenen Bayrampaşa’nın cadde ve sokaklarında bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Bayrampaşa Şehir Parkı’nda sona eren yürüyüşün ardından Canbay & Wolker ile Cüneyt Şentürk konseri düzenlendi. Protokol üyeleri, gençler ve vatandaşlarla birlikte tüm etkinliklere katılan Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Sevgili gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan, gururla Ulu Önder Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Atatürk’ün yolunda, tam yol ileri gideceğiz”  dedi.

19 MAYIS’A ÖZEL BASKETBOL VE FUTBOL TURNUVASI

Öte yandan Semih Erden Spor Salonu’nda 19 Mayıs temalı bir tören düzenledi. Mehmet Akif Parkı’nda 19 Mayıs 3x3 Basketbol Turnuvası ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde U15 Gençlik Turnuvası yapıldı. Basketbol turnuvasına Türkiye Bosna Sancak Derneği ve Yeşilay ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi de destek verdi. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade ve duayen spor adamı Recep Türkoğlu tarafından verildi.