Bayrampaşa Belediyesi, dünya için dünyanın atığını topluyor

Ülkemizdeki ‘sıfır atık’ uygulamasının öncülerinden Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin 289 noktasına yerleştirdiği kumbaralar ile geri dönüştürülebilecek her şeyi toplayarak ekonomiye kazandırıyor ve çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.

Bayrampaşa Belediyesi, dünya için dünyanın atığını topluyor

Bayrampaşa Belediyesi, daha temiz ve daha yaşanabilir bir dünya için geri dönüştürülebilecek her şeyi topluyor… İlçenin 11 mahallesine belediye tarafından yerleştirilen 160 Geri Kazanım Ünitesi, 79 Atık Tekstil Kumbarası, 40 Atık Cam Kumbarası ve 10 Mobil Atık Getirme Merkezi bulunuyor. Bu kumbaralar aracılığıyla tekstil, kâğıt, metal, cam, plastik, bitkisel atık yağ, elektronik atık ve pil gibi geri dönüşüme uygun nesneler düzenli olarak toplanıyor. Geri dönüşümün doğru yapılabilmesi için atıkların doğru kumbaralara atılması büyük önem taşıyor.

BAYRAMPAŞA’DAKİ ATIK TOPLAMA NOKTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…