Başkan Mutlu’ya ziyaretçi akını

Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı Hasan Mutlu, göreve başladığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor... İş, sanat, spor ve sanat dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bayrampaşa’da faaliyet gösteren vakıf, dernek, spor kulübü ve STK temsilcileri Başkan Mutlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Mutlu’ya ziyaretçi akını

BAŞKAN MUTLU: SEVİNCE SEVİLİYORSUNUZ

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, göreve başladığı 5 Nisan’dan bu yana ziyaretçi akınına uğruyor... İş, sanat, spor ve sanat dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bayrampaşa’da faaliyet gösteren vakıf, dernek, spor kulübü ve STK temsilcileri Başkan Mutlu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Şu ana kadar 7’den 70’e binlerce konuğunu ağırlayan Başkan Mutlu, “Bu ilgi, bu sevgi karşısında onurlanmamak, mutlu olmamak elde değil. İlgileri, sevgileri, teveccühleri için küçüğünden büyüğüne her bir vatandaşımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bayrampaşa halkımızla sevgilerimiz karşılıklı, sevince seviliyorsunuz. Biz birlikte başardık, Bayrampaşa’mızı ortak akılla birlikte güzelleştireceğiz” dedi.