Başkan Mutlu tespit etti, ekipler sahaya indi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun Altıntepsi Mahallesi’nde yaptığı incelemelerin ardından tespit edilen eksiklikler, Başkan Mutlu’nun talimatıyla sahaya inen ekipler tarafından bir bir tamamlandı.

Başkan Mutlu tespit etti, ekipler sahaya indi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, sorunları yerinde tespit etmek, görüş, öneri ve şikâyetleri almak üzere, çalışma ekibiyle birlikte Altıntepsi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalledeki tüm eksiklikleri tespit eden Mutlu, eksikliklerin hızlıca tamamlanması için ekiplere talimat verdi. Başkan Mutlu’nun talimatıyla sahaya inen ekipler Altıntepsi Mahallesi’nde belirlenen eksiklikleri bir bir tamamladı. Çalışmalar kapsamında mahallede genel temizlik yapıldı, sokaklar yıkandı, kaldırımlar tamir edildi, yolların asfaltı yenilendi, park ve yeşil alanlarda budama gerçekleştirildi, belirlenen noktalara hız kesiciler yerleştirildi.

HER HAFTA BİR MAHALLEDE İNCELEME YAPILACAK

Başkan Mutlu’nun ilçedeki tüm cadde, sokak ve parkları düzenli olarak gezerek vatandaşların yaşam kalitesini düşüren unsurları yerinde belirlemeye devam edeceği belirtildi.