Başkan Mutlu, dünya şampiyonu Hamza’yı kabul etti

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, İspanya’da düzenlenen Dünya Gençlik Ligi Yarışması’nda Karate Kumite dalında dünya şampiyonu olan Bayrampaşa Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencisi Hamza Fatih Aydın’ı, öğretmenlerini ve antrenörünü kabul etti. Hamza’nın başarısıyla gurur duyduğunu belirten Başkan Mutlu, “İspanya’da büyük başarı göstererek bizleri gururlandıran, orada bayrağımızı dalgalandıran Hamza kardeşimizi tebrik ediyorum. Eğitimcilerimizin ve sporcularımızın en büyük destekçisi biz olacağız” dedi.

Başkan Mutlu, dünya şampiyonu Hamza’yı kabul etti

Bayrampaşa Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencisi Hamza Fatih Aydın, bu yıl da Bayrampaşa’nın gururu oldu… Genç sporcu, İspanya’nın A Coruna kentinde düzenlenen Dünya Gençlik Ligi Yarışması’nda Karate Kumite dalında erkekler 55 kiloda altın madalya kazandı.

77 ülkeden toplam 3 bin 32 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda Hamza Fatih Aydın kendi kategorisinde 46 sporcu arasında dünya şampiyonu olmayı başardı.

BAŞKAN MUTLU: HER DAİM SPORCULARIMIZIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ

Dünya şampiyonu Hamza’yı, öğretmenlerini ve antrenörünü kabul eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, “İspanya’da büyük başarı göstererek bizleri gururlandıran, orada bayrağımızı dalgalandıran Hamza kardeşimizi tebrik ediyorum. Eğitimcilerimizin ve sporcularımızın en büyük destekçisi biz olacağız” dedi.

Hamza Fatih Aydın, geçtiğimiz yıl aralık ayında İtalya’da düzenlenen Dünya Gençlik Ligi’nde de yine dünya şampiyonu olmuştu.