Başkan Mutlu: 11 mahallemize 11 kreş açacağız

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Yuvam Bayrampaşa ismiyle ilçenin 11 mahallesine 11 kreş açacaklarını söyledi. Altıntepsi Mahallesi’nde yapımı devam eden kreşte incelemelerde bulunan Başkan Mutlu, “Her şey sevgili çocuklarımız için. İlk kreşimizi Altıntepsi’de açarak toplam kreş sayımızı en kısa sürede 11’e çıkartacağız” dedi.

Başkan Mutlu: 11 mahallemize 11 kreş açacağız

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin 11 mahallesine 11 kreş kazandırmak için kolları sıvadı. Altıntepsi Mahallesi Bülbül Sokak’ta yapımı devam eden kreşte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Her şey sevgili çocuklarımız için. Yuvam Bayrampaşa ismiyle 100 çocuk kapasiteli ilk kreşimizi Altıntepsi Mahallemizde açacağız. Ardından projemizi diğer mahalleler ile devam ettirerek Bayrampaşa’nın tamamını kreşlerle donatacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde alınan kararla, Bayrampaşa’da yapılması planlanan kreşlerin imar planlarının onaylandığı belirtildi.