Başkan Aydıner, şampiyonlarla buluştu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Avrupa şampiyonu olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı oyuncuları ile bir araya geldi. Oyuncularla birlikte pasta keserek şampiyonluğu kutlayan Başkan Aydıner, “Ay yıldızlı formalarıyla başarıdan başarıya koşan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye olarak onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Aydıner, şampiyonlarla buluştu

İtalya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak şampiyon olan Futsal Milli Takımı oyuncuları, Ulaştırma eski bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya geldiler. Oyuncularla birlikte pasta keserek şampiyonluğu kutlayan Başkan Aydıner, “Ay yıldızlı formalarıyla başarıdan başarıya koşan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye olarak onlarla gurur duyuyoruz” dedi.