Başkan Aydıner radyocu, radyocular konuk oldu

  • 03.09.2021 11:02

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde DJ koltuğuna oturdu. 4 farklı ulusal radyoda saatlerce canlı yayın yapan ve programlarına ünlü radyocuları konuk eden Başkan Aydıner, performansı ile dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Başkan Aydıner radyocu, radyocular konuk oldu

13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde oldukça farklı bir etkinliğe imza atan Başkan Atila Aydıner DJ’lik yaptı. Kral FM, Radyo Alaturka, Radyo D ve Radyo 45’likte saatlerce canlı yayın yapan ve programlarına ünlü radyocular Afrikalı Ali, Hilal Özgani, Beyza Koç ve Kübra Kaçmaz’ı konuk eden Başkan Aydıner, performansı ile dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Dinleyicilerden gelen sorulara samimi cevaplar veren Başkan Aydıner, sık sık istek parça da çaldı.

BAŞKAN AYDINER: RADYOCULAR, İNSANLARIN STRESİNİ ALIYOR

Tüm radyocuların 13 Şubat Dünya Günü’nü kutlayan Başkan Aydıner, “Dünya genelinde toplam 44 bin radyo istasyonu var. Radyocular, hoş sohbetleri ve yayınladıkları şarkılar, türküler ve ezgiler ile tüm dünyada insanların stresini alıyor. Böylelikle adeta bir terapist gibi, insanları rahatlatıyorlar. Bu vesileyle her bir radyocu kardeşime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İÇERİK GALERİ

Logolar
ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021

Tüm hakları saklıdır.

E-posta: [email protected]

Adres: Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:2 Bayrampaşa / İstanbul

Bayrampaşa Belediyesi yeniliklerini takip edin

Bize Ulaşın

444 1 990

BELEDİYE BAŞKANI

ATİLA AYDINER