Başkan Aydıner, muhtarlarla buluştu

• 03.09.2021 11:02

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Çok sayıda vizyon projesini muhtarlar ile paylaşan Başkan Aydıner, “İlçemizin 11 mahallesine 11 mahalle muhtarımız ile birlikte canla başla hizmet ediyoruz” dedi.

Başkan Aydıner, muhtarlarla buluştu

Yemeğe Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve eşi, Belediye Başkanı Atila Aydıner ve eşi Melahat Aydıner, mahalle muhtarları Dilek Teksoy, Başkim Kosova, Selahattin Beyler, Ramadan Bayraktar, Adnan Liçina, Mustafa Onur, Semih Çelebi, Halis Söyler, Mehmet Hilmi İnan ve Ahmet Gül ile muhtarların sekreterleri katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Aydıner, “Biz her bir projemizi muhtarlarımız ile istişare ederek hayata geçiriyoruz. Çünkü onlar vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri konusunda adeta bizim gözümüz kulağımız oluyor. İlçemizin 11 mahallesine 11 mahalle muhtarımız ile birlikte canla başla hizmet ediyoruz” dedi.

İÇERİK GALERİ

Logolar