Başkan Aydıner’den Kadın Yaşam Merkezine ziyaret

Başkan Atila Aydıner, ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kadın Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Kadınlardan tam not alan merkezde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi bu projemizi de başarıyla tamamladık. Hanım kardeşlerimizin faydalanacakları ve her konuda destek alabilecekleri Kadın Yaşam Merkezimiz ilçemiz ve halkımız için hayırlı olsun” dedi.

Başkan Aydıner’den Kadın Yaşam Merkezine ziyaret

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Yaşam Merkezini Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi’nde hizmete sundu. Yaklaşık 500 metrekarelik bir alana sahip 2 katlı merkezde spor ve seminer salonu, sanat odası, pilates, kafeterya, el sanatları, diksiyon, amigurumi, çocuk oyun ve etkinlik alanı bulunuyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği merkezde birden çok hizmet aynı anda verilebiliyor.

ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021