ARDA TURAN SPOR TESİSLERİ

2012 yılından öncesine kadar toprak saha olarak hizmet veren tesisimiz, sonrasında 45 x 90 metre ölçülerinde sentetik çim sahaya dönüştürülerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Yüzlerce kişilik seyirci kapasitesi bulunan futbol sahasında, ilçemizdeki amatör spor kulüplere ve halkımızın spor aktivite ihitiyacına cevap vermektedir. Spor alanında Bayrampaşa'mıza kattığımız Arda Turan Spor Tesisleri, Altıntepsi Mahallesi Uygur Caddesi No: 2'de hizmet vermektedir.

ARDA TURAN SPOR TESİSLERİ

İletişim: 0 (212) 501 12 41