Parklarda bahar temizliği ve bakım çalışması

Bayrampaşa Belediyesi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara temiz ve bakımlı parklar hazırlamak amacıyla aralıksız çalışıyor… İlçedeki tüm parklarda bahar temizliği ve bakım çalışması yapılıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.

Parklarda bahar temizliği ve bakım çalışması

Bayrampaşa’daki vatandaşları bu yıl yaz mevsiminde tertemiz, pırıl pırıl ve yemyeşil parklar bekliyor… Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tüm ekipleriyle birlikte ilçedeki parklarda bahar temizliği ve bakım çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında çimler biçiliyor, ağaçlar budanıyor, banklar boyanıyor ve çocuk oyun grupları tek tek tamir ediliyor. Çalışmaların ilçedeki 79 parkın tamamında kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.