2023 yılı bütçesine onay

  • 03.09.2021 11:02

2023 yılı mali bütçesini görüşmek üzere toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, 804 milyon TL olarak belirlenen bütçeyi oy çokluğu ile onayladı. Mecliste konuşan Başkan Atila Aydıner, “İlçemiz için ekip arkadaşlarımız ile birlikte canla başla çalışıyor ve Bayrampaşa’da hayatı kolaylaştıran projeleri hayata geçiriyoruz. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2023 yılı bütçemizin ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

2023 yılı bütçesine onay

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2023 yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak üzere, meclis salonunda Meclis Birinci Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti grupları, Bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekin, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile basın mensupları katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 804 milyon TL olarak belirlenen 2023 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

“HALKIMIZIN HİZMETKÂRI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Yapılan çalışmalar, sunulan hizmetler ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Başkan Atila Aydıner, “Bütçeyi en verimli biçimde kullanarak halkımıza en iyi hizmeti vermeni gayreti içinde olduk. Şahsım ve ekibim, Bayrampaşa’mız için dur durak bilmeden canla başla çalışıyor; eğitimden sağlığa, ulaşımdan kent mimarisine, spordan kültüre, alt yapıdan sosyal belediyeciliğe her alanda ürettiğimiz mega projelerimizle halkımızın hizmetkârı olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim tek bir gayemiz var, o da gönüllerde var olabilmek ve gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Projelerimizin hayata geçirilmesine katkı sunan başkan yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, müdürlerimize, personelimize, muhtarlarımıza, müteşebbislere ve sivil toplum örgütleri ile basın mensuplarımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyor; ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2023 yılı bütçemizin Bayrampaşa’mız, İstanbul’umuz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

İÇERİK GALERİ

Logolar
ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021

Tüm hakları saklıdır.

E-posta: [email protected]

Adres: Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:2 Bayrampaşa / İstanbul

Bayrampaşa Belediyesi yeniliklerini takip edin

Bize Ulaşın

444 1 990

BELEDİYE BAŞKANI

ATİLA AYDINER